Sağlıkçı anne çocuğunu kurtarmak için ölüme atladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde anne, pencereden düşen çocuğunu kurtarmaya çalışırken kucağındaki çocuğuyla 6. kattan aşağıya düştü. Anne ve bir çocuğu hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı.

Gündem 6.03.2024 13:45:15 0
Sağlıkçı anne çocuğunu kurtarmak için ölüme atladı


Mardin’in Kızıltepe ilçesinde anne, pencereden düşen görme engelli çocuğunu tutmaya çalışırken kucağındaki görme engelli çocuğuyla birlikte apartmanın 6. katından aşağıya düştü. Hastaneye kaldırılan anne ve bir çocuğu hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralı.

Alınan bilgilere göre, Atatürk Mahallesi’nde anne Semire Aktürk, görme engelli çocuklarından biri 6’ncı kattaki pencereden düştüğü sırada kucağındaki diğer çocuğuyla tutmaya çalışırken üçü de düştü. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Anne, çocukları H. R. Aktürk (5) ve S. Aktürk (6) ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Kızıltepe Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye sevk edildi.
Tüm müdahalelere rağmen anne ve oğlu H. R. hayatını kaybetti. Kız çocuğunun Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor.

Öte yandan, Semir’e Aktürk ve eşinin sağlık personeli olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.