Şampiyonlar Mardin 1969 Spor’a imzayı attı

Mardin 1969 Spor daha önce anlaştığı Umut Dilek ve Ahmet Teker ile resmi sözleşme imzaladı.

Spor 1.07.2024 18:44:06 0
Şampiyonlar Mardin 1969 Spor’a imzayı attı

TFF 3. Lig 4. Grup’a 2024+2025 sezonunda mücadele edecek olan Mardin 1969 Spor daha önce anlaştığı isimler ile resmi sözleşme imzalamaya başladı.

 

Kırmızı – lacivertliler Karaköprü Belediyespor ve Karaman FK ile iki yıl üst üste şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki eslen Mardin Midyatlı olan santrafor Umut İle ile resmi sözleşme imzaladı. Umut Dilek, 2024-2025 sezonunda Mardin 1969 Spor forması giyecek.

Kulübün sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda “Umut Dilek, kendisini kırmızı lacivert renklere bağlayan anlaşmayı Sportif Direktörümüz Sayın Rıdvan Sönmez ile bir araya gelerek imzaladı.” ifadelerine yer verildi.

Dilek için kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Dilek, Karaköprü Belediye Spor’da 25 maçta 15 kez rahip fileleri havalandırmıştı. Dilek, artık memleketi için mücadele edeceği için çok mutlu olduğunu vurguladı.

Ahmet Teker için imza töreni düzenlendi

Dün kulüp sosyal medya hesabından Ahmet Teker ile anlaştığını duyuran kırmızı lacivertliler Ahmet Teker için de bugün imza töreni düzenledi.  Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Ahmet Teker, kendisini kırmızı lacivert renklere bağlayan anlaşmayı Yönetim Kurulu Üyemiz ve Genel Kaptanımız Sayın Metin Kerelti ile bir araya gelerek imzaladı.” ifadeleri kullanıldı.

Ahmet Teker de Umut Dilek gibi Mardin’in Midyat ilçesinden.  32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Teker, geçtiğimiz sezon Kepezspor’de 25 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.