Sedat Aydemir Yazdı: Arayış ve Yükseliş

Ekonomist Yazar Sedat Aydemir’in Köşe Yazsı: Arayış ve Yükseliş.

Gündem 18.03.2024 11:25:11 0
Sedat Aydemir Yazdı: Arayış ve Yükseliş

Yazıma başlamadan önce başlık için öyle kendi kendime düşündüm ne olsun dedim? Aklıma arayış-yükseliş geldi.

Arayış; milletimizin girdiği huzursuzluğa, ekonomik krize, geçim derdine, maaşların ayı tamamlamadan bitmesi, tarım politikalarında çiftçinin çektiği çile, memurun, işçinin, emeklinin evini geçindirememesi, sanayicinin fabrikasını artan vergiler, maliyet girdisinin artması sonucu fabrikasını işletememesi, kiracı olan esnaf, ev sahiplerinin kiraların ödeyememesi, çok az bir kesimin zenginliğine zenginlik katması, çok büyük bir kesimin de daha fazla fakirleşmesi, iktidara yakın olana ayrıcalık tanınıp diğer kesimin dışlanması, mafyatik tiplerin çoğalması, eğitim sisteminin kalitesizleşmesi, mezun olan üniversite öğrencilerinin nasıl olsa Ankara’da dayım yok deyip köşesine çekilmesi, işsizliğin hat safhada olması, mülakat sisteminin işe alımlarda torpillerin dönmesi değerli Türkiye halkının arayış içine girmesine sebep oldu. Milletin bu arayışı nedir biliyor musunuz?

Milletin bu arayışı kurtarıcısını arıyor olmasıdır bu kurtarıcı kim sizce? Bu kurtarıcı Dr. Fatih ERBAKAN’dır. Halk akın akın Yeniden Refah’a geçiş halinde, halk kurtarıcısına tam destek vermeye devam ediyor. Halkın bu desteği Yeniden Refahı şu an an gözde parti haline getirdi. Üye olma rekorları kırıyor, üye olma sayıları partinin ülkenin ikinci partisi olma yolunda adım adım ilerliyor.

Yükseliş; Dr. Fatih ERBAKAN liderliğinde Yeniden Refah Partisi ilerleyen yıllarda iktidara oynayacağı ve ülkeye refah koyacağı, dertlere derman olacağına halk tarafından inanılmış durumda. Ülkenin kötü gidişatı halkın Yeniden Refah’a kurtarıcı gözüyle bakmasına, Yeniden Refah’ın yükselişine Yeniden Refah’a güvenin artmasına, Yeniden Refah’ın iktidara oynayacağına kesin gözüyle bakılmakta.

Ülkemizin bu sıkıntıları atlatacak mı? Tabii ki atlatacak. Ülkemiz az buz bir ülke değil. Nice badireler atlatmış olan ülkemiz bu badireleri de atlatacak. Türkiye halkının el ele vererek atlatamayacağı hiçbir sıkıntı yoktur. Bu sıkıntılar nasıl giderilecek? Acil taze kanla, mental yorgunluğu olmayan, taze bir kana ihtiyaç vardır. Kimdir o taze kan? Yeniden Refah ile 94’lü yılların şiarıyla Dr. Fatih ERBAKAN’dır.
Allah ülkemizin yar ve yardımcısı olsun.
Kalın sağlıcakla.  Ekonomist-Yazar Sedat AYDEMİR


Anahtar Kelimeler: sedat aydemir yazdı: arayış ve yükseliş