Siverek Belediye Başkanından MAÜ Rektörü Özcoşar’a Ziyaret

Şanlıurfa Siverek İlçesi Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Başkan Yardımcılarıyla birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

Gündem 9.11.2023 09:59:54 0
Siverek Belediye Başkanından MAÜ Rektörü Özcoşar’a Ziyaret

Siverek’in genç Belediye Başkanı Çakmak, MAÜ Rektörlüğünde ilk dört yıllık görev süresini dolduran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Mardin Artuklu Üniversitesine Rektör olarak ataması yapılan Özcoşar’a hayırlı olsun dileklerini iletti.


Özcoşar, gerçekleştirdiği ziyaret ve iyi dilekleri nedeniyle Siverek İlçesi Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve beraberindeki Başkan Yardımcılarına memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Rektör, Misafirlerine Mardin’in Tarihi Şahtana Konağını Gezdirdi


Rektör Özcoşar, Rektörlük binasında gerçekleşen ziyaretin ardından misafirlerine Mardin’in tarihi binalarından olan ve Turizm Fakültesi bünyesinde uygulama oteli olarak hizmet veren Şahtana Konağını gezdirdi.
Mülkiyeti Posta İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne ait  olan 19. yüzyılda Ermeni Mimarbaşı Löle Serkiz tarafından yapılan ve 2010 yılından itibaren Mardin Artuklu Üniversitesi’ne Sosyal Tesis ve Uygulama Oteli olarak hizmet veren Tarihi Şahtana Konağı hakkında bilgiler veren Özcoşar burada misafirleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.