Sosyal medya fenomeni Ragıb Narin yangın bölgesinde: İnsan gözüyle, konuşmadan acısını anlatabilirmiş

Haber Merkezi

Yaşam 2.07.2024 10:57:18 0
Sosyal medya fenomeni Ragıb Narin yangın bölgesinde: İnsan gözüyle, konuşmadan acısını anlatabilirmiş

Genç müzisyen Ragıb Narin, çektiği videolarla sosyal medyada büyük beğeni alıyor. En çok da 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde Hatay’da çektiği videolarla hüzünlendirse de bazen dünyanın bir ucunda çektiği içeriklerle dikkat çekiyor. Çektiği videolar milyonlarca kez izleniyor. Özellikle gençlerin beğeniyle takip ettiği Hataylı Müzisyen Ragıb Narin son dönemlerde sosyal medya hesaplarından Güneydoğu’ya olan hayranlığını sıkça dile getiriyor.

Ragıp Narin, Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasında geçtiğimiz hafta meydana gelen yangın felaketinin yaşanıldığı bölgede köylüleri ziyaret etti. Köylülerle sohbet etti, çocuklara ikramlarda bulunan Ragıb Nardin, çocuklarla Kürtçe konuştu.

Diyarbakır’ın Yücedağ Köyünde acılı ailelerle konuşan Ragıb Narin, “Mardin ve Diyarbakır’da yaşanan yangın felaketinde zarar gören köyleri ziyaret edip başsağlığı diledik tablo gerçekten de üzücü. İnsan gözüyle, konuşmadan acısını anlatabilirmiş. Bugün buna şahit oldum. Alt köye yardıma giden evlatları vefat etmiş. Allah gani gani rahmet eylesin. Biz de doğal olarak sosyal sanatçı olarak sadece şarkı söylemek değil buna dikkat çekmemiz lazım diye düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.