Sportive, Ankara Kentpark AVM’de hizmete girdi

Türkiye’nin en büyük çok markalı aktif spor markası Sportive’in Ankara Kentpark AVM’deki yeni mağazası kapılarını açtı.

Yaşam 12.03.2024 13:02:44 0
Sportive, Ankara Kentpark AVM’de hizmete girdi

Yaklaşık 700 metrekarede hizmet veren Sportive Kentpark mağazası;  Nike, Puma, Asics, Adidas, The North Face, Columbia, Arena, Skechers gibi dünyaca ünlü spor markalarının koşu, basketbol, futbol, yüzme, training, yoga ve aktif giyim koleksiyonlarını ve tüm spor ekipmanlarını sporseverlerle buluşturuyor. 

Teknoloji ve deneyimi odağına alan tasarımıyla dikkat çeken Sportive Kentpark mağazası, veri tabanında bulunan binlerce ayakkabıyı 3D teknolojisiyle tarayarak ayağa en uygun kalıpların bulunmasına yardımcı olan Safesize cihazıyla da ürün-deneyim ekseninde unutulmaz bir yolculuk vadediyor.

Türkiye’nin lider aktif spor şirketi olan Sportive, Türkiye Yüzme Federasyonu, Türkiye Su Topu Federasyonu ve Türkiye Triatlon Federasyonu ana sponsoru olarak sporun gelişime destek veriyor. Salon sporlarında Türk Telekom, Tofaş, Darüşşafaka ve Çağdaş Bodrum Spor basketbol kulüplerinin forma sponsoru olarak liderliğini sürdüren Sportive, yüze yakın kulüp ve dörtyüze yakın her branştan elit sporcuyla iş birliği yapıyor. 

Arena ve Nike aksesuvar’ın exclusive Türkiye distribütörü; Puma ve Nike’ın takım sporları distribütörü olan Sportive, 2024 yılı sonunda aralarında İstanbul’da Beyoğlu ve Nişantaşı, Çanakkale, Van gibi lokasyonlarda açılacak sekiz yeni mağazasıyla Türkiye genelindeki hızlı mağazalaşmasına devam edecek. 

Hibya Haber Ajansı