Vali Demirtaş, Derik'te Çeşitli İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, yapılan çalışmaları yerinde görmek, vatandaşlarla buluşmak ve incelemelerde bulunmak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Gündem 28.10.2021 10:19:25 0
Vali Demirtaş, Derik

Derik ilçesini ziyaret eden Vali Demirtaş ilk olarak Mahalle Muhtarları ve Okul Müdürleri ile bir araya geldi.

Mahalle Muhtarları ve Okul Müdürleri buluşmasının ardından ilçede yapılan ve planlanan çalışmalar incelendi. Çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Vali Demirtaş'a Mardin Büyükşehir Belediyei Genel Sekreteri Murat Süzen, MARSU Genel Müdürü Mehmet Songur, Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan ve Belediye teknik personelleri de eşlik etti.

 

Derik Programı Muhtar ve Okul Müdürleri Buluşmasıyla Başladı

İlk olarak Derik Öğretmen Evi Salonunda Mahalle muhtarları ve Okul Müdürleriyle buluşan Vali Demirtaş,  istişare etmenin önemine vurgu yaparak;

2021-2022 eğitim öğretim yılında ilimizde eğitim alanında izleyeceğimiz rotayı hep beraber belirleyecek, güçlü ve zayıf yönlerimizi hep birlikte görecek, öğrencilerimizi sağ salim güvenli limanlara ulaştıracağız. Bu toplantıyla milletimizle iç içe olan ve bir anlamda sahanın nabzını tutan sizlerle istişare etme fırsatı bulacağız’’ dedi.

Vali Demirtaş, konuşmasının devamında hem okul müdürlerine hem de mahalle muhtarlarına çeşitli tavsiyelerde bulundu.