Vali Demirtaş, protokol üyeleriyle "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi yoğun ilgi gördü.

Gündem 7.01.2022 08:30:49 0
Vali Demirtaş, protokol üyeleriyle

Vali Demirtaş, 11 Ağustos 2017'de teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine göstermek isterken saldırı sonucu şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” sinema filmini protokol üyeleriyle birlikte izledi.

İzleyenlerin duygu dolu anlar yaşadığı film gösteriminin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Demirtaş, herkesi filmi izlemeye davet ederek şu ifadeleri kullandı:
“Film hem duygulandırdı hem de bizleri düşünceye sevk etti. Memleketin böyle bir filme ihtiyacı vardı. Film, senaryosunun hazırlanmasından tutun oyuncularına kadar her şeyiyle mükemmeldi. Bir kez daha “İyi ki Varsın Eren” diyoruz. Vatandaşlarımız filme yoğun ilgi gösteriyorlar. Gençlerimizle birlikte yine hep birlikte izleyeceğiz.”

Etkinliğe; 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Önder Kürşat Mutlu, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, diğer protokol üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyelerinin eşleri katıldı.