Vali Demirtaş’a Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdülkerim Şahin ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sağlık 18.05.2021 11:12:14 0
Vali Demirtaş’a Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti

Toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla her yıl 13-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri münasebetleriyle Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdülkerim Şahin beraberindeki heyetle Vali Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Demirtaş, Sosyal Güvenlik Kurumunun tüm kurumlar ile uyumlu çalıştığına dikkat çekerek sağlanan koordineli çalışmalar sayesinde vatandaşların kurumdan olan memnuniyetinin sunulan hizmetlerin kalite ve başarısını gösterdiğini söyledi.

Sosyal Güvenlik Haftasının hayırlara vesile olmasını dileyen Vali Demirtaş, görev yapan personelin haftasını tebrik ederek, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

SGK İl Müdürü Şahin’in yürütülen çalışmalar hakkında Vali Demirtaş’a bilgi verdiği ziyaret sunulan çiçek takdimiyle son buldu.