Vali Demirtaş’tan Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Anadolu Gazeteciler Cemiyetini (AGC) ziyaret etti.

Politika 17.06.2021 21:14:09 0
Vali Demirtaş’tan Anadolu Gazeteciler Cemiyeti

Vali Mahmut Demirtaş’ı Cemiyet Başkanı Cemil Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette çeşitli açıklamalarda bulunan Vali Demirtaş, Kızıltepe’nin en önemli sorunlarından olan yol çalışmaları ve içme suyu şebekesi ile ilgili bilgiler paylaştı. Vali Demirtaş, Mardin ve bütün ilçelerinde yapılan çalışmaları en sağlam şekilde yapılması öncelikli hedeflerinin olduğunu vurguladı. Çalışmaları yerinde inceleyerek şehrin tarihi dokusuna uygun yapılması yönünde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin büro olarak kullandığı, Mezopotamya ve Yurthaber gazetelerinde misafir edilen, Demirtaş, AGC Başkanı Cemil Aydoğan'nın almış olduğu Uluslararası ödüller hakkında, Aydogan'dan geniş ve kapsamlı bilgi aldı.

Aydoğan, gazeteci ve sivil toplumcu bir şahsiyet olarak kamuoyunun nabzını her zaman objektif olarak tutmaya çalıştığını söyledi. Aydoğan, “Tarafsız bir gözlem ile söylüyorum Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Mardin'de göreve başladıktan bu yana, gayri meşru rant zincirlerini kırmak için cesaret ile yürümeye devam etmektedir. Şeffaf bir zeminle halkın ve kamuoyunun desteğini arkasına almıştır. Biz de kurumsal olarak Mardin'de toplumsal bir hizmeti amaç eden, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'a teşekkür ediyoruz.” dedi.