Vali Demirtaş'tan Kızıltepe çıkartması

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe’de 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı vesilesiyle okul müdürleriyle toplantılar yaptı.

Eğitim 30.09.2021 22:48:28 0
Vali Demirtaş

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe’de 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı vesilesiyle okul müdürleriyle toplantı yapıp, ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’dan ilçede yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kızıltepe’deki programına ilk olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı vesilesiyle Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilçede yer alan okul müdürleri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaparak başladı.  Toplantıya Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar ile Şube Müdürleri katıldı.
Kızıltepe eğitiminin değerlendirildiği toplantıda konuşan Demirtaş, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Eğitimle ilgili tüm paydaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz bu istişare toplantısı ile 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı başlarken ilimizde izleyeceğimiz rotayı beraber belirleyecek, güçlü ve zayıf yönlerimizi hep birlikte görecek, öğrencilerimizi sağ salim güvenli limanlara ulaştıracağız.” dedi.
Toplantı, okul idarecilerinin taleplerinin dinlemesinin ardından son buldu. Toplantı sonrası Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam ile birlikte Kızıltepe Belediyesi’ne geçerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
Yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler alan Demirtaş, Kızıltepe için umut verici çalışmalar yapıldığının altını çizdi. Kızıltepe’ye yapılan yatırımların ilçeyi sahip olduğu konumdan daha iyi bir konuma getirdiğine değinerek Çam’ı ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Amacımız her zaman vatandaşımızın isteğini en iyi şekilde yerine getirmek diyen Çam: “ Sayın Valimizin destekleriyle bizler en başından beri çalışmalarımızı vatandaşımız odaklı yürütüyoruz. Yapılan her çalışma İle  Kızıltepe’yi vatandaşlarımız için yeniden inşa ediyoruz” dedi.