Vali Tuncay Akkoyun, Midyat İlçesini ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Midyat İlçesini ziyaret etti.

Gündem 27.02.2024 10:51:07 0
Vali Tuncay Akkoyun, Midyat İlçesini ziyaret etti

Vali Akkoyun, Midyat İlçesi ziyaretinde Hükümet Konağında Kaymakam Ömer Faruk Özdemir ve İlçe Protokolü tarafından karşılandı. Hükümet Konağında Vali Akkoyun başkanlığında Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ve ilgili Güvenlik Birim Amirlerinin katılımıyla genel asayiş ve güvenlik konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

Hükümet Konağı ziyaretinden sonra Vali Tuncay Akkoyun, Midyat İlçesinde bulunan 14’üncü Komando Tugay Komutanlığına ziyarette bulundu. Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürcan Sezengöz tarafından karşılanan Vali Akkoyun, Birlik Ziyaret Defterini imzaladıktan sonra burada görev yapan askerlerle bir araya gelerek görevlerinde başarılar diledi.

“MİDYATLILARIN MİSAFİRPERVERLİĞİ MİDYAT’I DÜNYADA TANINIR HALE GETİRDİ”

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Midyat ilçesi ziyaretinde ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Kuyumcular Çarşısı, Atatürk Bulvarı, Seyfettin Güneştan Caddesi ve Hükümet Caddesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek hasbihal eden, talep ve önerilerini dinleyen Vali Akkoyun burada vatandaşlarla sohbet etti.

Midyat’ta yapılan hizmetleri anlatan Vali Akkoyun, huzur ve güven ortamına sahip çıktıkları için Midyatlılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’de son 15, 20 yılda yaşanan gelişim ve değişimi anlatan Vali Akkoyun, Mardin’in ve Midyat’ın bu gelişimden hak ettiği değeri aldığını söyledi.

Vali Tuncay Akkoyun, Midyatlıların misafirperverliği ile Midyat’ın turizmde dünyada tanınır hale geldiğini ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Midyat İlçesindeki ziyaretlerde Vali Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’a; Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu ile Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin eşlik etti.