Vali Tuncay Akkoyun’dan Kurban Bayramı mesajı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj Paylaştı.

Gündem 15.06.2024 14:03:21 0
Vali Tuncay Akkoyun’dan Kurban Bayramı mesajı

Sevgili Mardinliler, Kıymetli Hemşerilerim, Sizleri en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. İyiliklerin, güzelliklerin, sevinçlerin ve yardımlaşmanın doruk noktasına ulaştığı mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bizleri ortak bir ruhta birleştiren Kurban Bayramı’nı karşılamanın huzuru, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlar, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona erdiği muhabbet duygularının samimiyetle ve kucaklaşmayla pekiştiği özel günlerdir.
Bayramların bize hissettirdiği coşku ve heyecan ile kalplerimizin daha da yakınlaşacağına birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın ve kardeşliğimizin daha da güçleneceğine yürekten inanıyorum.

Allah’a yakınlaşmanın nişanesi olan kurbanlarımızın ve hac ibadetini yapmak üzere kutsal topraklarda olan hacılarımızın hac ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını yüce Rabbim ’den niyaz ediyorum. Kıymetli Hemşehrilerimiz, Bayram tatili dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına hassasiyetle uymalarını istirham ediyorum. Sağlıklı ve huzurlu yolculuklar diliyorum.

Kurban Bayramı vesilesi ile bizlere bu topraklarda nice bayramlar yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerle kutluyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun.