Veli Ağbaba Başkanlığındaki CHP Heyetinden Hububat Merkezine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba, beraberinde 10 kişilik milletveki ve partili bir heyet ile birlikte Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

Politika 18.03.2021 22:44:00 0
Veli Ağbaba Başkanlığındaki CHP Heyetinden Hububat Merkezine Ziyaret

Temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba, beraberinde 10 kişilik milletveki ve partili bir heyet ile birlikte Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret ettiler.

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, federasyon yöneticileri ve zahireci esnaflar tarafından karşılanan CHP heyeti; Zahireci esnaflarla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Burada bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba "Tarımın önemli merkezlerinden biri olan Mardin  çiftçisinin önemli sorunlarının başında gelen, tarımsal amaçlı kullanılan yüksek maliyetli elektrik, tarım ürünleri ithalatı ve diğer girdi maliyetleri çiftçiyi üretim yapamaz hale getirmiştir. 46 yıldır bitirilemeyen GAP sulama kanalları ve diğer sorunların takipçisi olacaklarını söyleyen Ağbaba Ortadoğu'nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini kendi imkan ve dayanışmasıyla yapan Zahireci esnaflarını kutladı. 

Ziyaret dolayısıyla bir konuşma yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) ve Kızıltepe hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter,  CHP genel başkan yardımcısı sayın Veli Ağbaba ve beraberindeki partili heyetin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek “Memleket sorunlarının çözümüne yönelik ana muhalefet partisi  CHP halkın sesi ve umudu olabilecek tarzda her zaman olumlu  etkili ve yapıcı muhalefet yaparak, daha çok halkın içinde olması gerektiğine inanıyoruz. Mesleki ve sosyal alanda faaliyet yürüten Sivil Toplum olarak, ülkemizin ortak değerlerine sahip çıkan tüm siyasi partilerimize her zaman eşit yakınlıkta olduk, bundan sonrada bu ilkeli, prensiplerimiz devam edecektir. "dedi