Yeni Kızıltepe Spor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Yeni Kızıltepe Spor AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 9. haftasında 21 Kasım Pazar günü saat 16.00’da Fenerbahçe HDİ Sigorta Erkek Voleybol Takımını Kızıltepe Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda ağırlayacak.

Spor 18.11.2021 11:26:47 0
Yeni Kızıltepe Spor’da  Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Ligde 4 galibiyet ve 4 yenilgisi bulunan Yeni Kızıltepe Spor ligin 9. haftasında ağırlayacağı Fenerbahçe HDİ Sigorta Erkek Voleybol Takımı maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 
11 puanla 8. Sırada bulunan antrenör Akif Gürgen’in öğrencileri Fenerbahçe galibiyetini taraftarına hediye etmek istiyor.

Önemli bir takımı ağırlayacaklarını kaydeden Gürgen, “Bizim için çok önemli Fenerbahçe gibi büyük bir takımı burada ağırlamak. Maçın önemini biliyoruz. Taraftarın da çok olacağını biliyorum. Kendi taraftarımız önünde gerçekten iyi hazırlanıyoruz. İyi analiz ettik inşallah burada Fenerbahçe’yi burada yenip göndeririz, puan veya puanlar alırız.” dedi.

Kulüp Başkanı Turgut Cevheroğlu hedeflerinin büyük takımları Kızıltepe’ye getirmek olduğunu ve bu hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Cevheroğlu, “Spor TOTO gibi bir takımı burada yendik. İnşallah Fenerbahçe’yi de yeneriz.” açıklamasını yaptı. 

Kızıltepe temsilcisinin tecrübeli oyuncusu Ertan Debreli Fenerbahçe’yi tarihinin en zor deplasmanını beklediğini vurguladı. Debreli şunları söyledi: “Fenerbahçe zor olacak bizim için. Güçlü bir takım ancak biz de iyi bir takımız. Fenerbahçe tarihinin gördüğü en zor deplasmanı bekliyor. Amacımız burada onları eli boş çevirmek.”